Over ons

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw is Van Roekel Bouwservice het adres die uw wensen in vervulling kan brengen. Van Roekel Bouwservice is gestart op 01-01-2021 wat voorheen onder de naam Ronald van Roekel Bouwservice bekend was. Ronald van Roekel had een eenmanszaak die ontstaan was op 17-03-2014 en is vervolgens overgaan naar een V.O.F. samen met zijn zoon Rico van Roekel.

Ronald van Roekel

Ronald van Roekel heeft een bouwkundige achtergrond en is al meer dan 40 jaar actief in de bouw. Hij is begonnen als allround vakman, de eerste 23 jaar diverse werkzaamheden zoals stucadoren, timmeren, metselen en tegelzetten. Vervolgens 10 jaar als uitvoerder op diverse kleine en grote renovatie/nieuwbouw projecten en daarna als zelfstandig ondernemer. 

IMG_5388

Rico van Roekel

Rico van Roekel heeft een bouwkundige/technische achtergrond. Hij heeft ruim 4 jaar als projectmanager gewerkt in een metaalbedrijf, het aandeel staalbouw hiervan is ook weer goed te gebruiken in diverse verbouwingen. Tot op heden werkt hij samen met zijn vader als zelfstandig ondernemer.